Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Newsletter | Dev Blog | Dev Wiki | Support


Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radomly crashes at 1680x1050
Author Message
elsenyordelcaos Offline
Junior Member

Posts: 2
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #1
Solved: 6 Months, 4 Weeks, 9 Hours, 54 Minutes, 54 Seconds ago Radomly crashes at 1680x1050

The game crash when i enter in a new zone if i play with 1680x1050 resolution. If i play with 1024x768 i don't have any problem.

Debian Squeeze 64 bits

Ati hd 3600 with propietary drivers.
09-11-2010 02:54 AM
Find all posts by this user
wastedfate Offline
Junior Member

Posts: 8
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #2
Solved: 6 Months, 4 Weeks, 9 Hours, 54 Minutes, 54 Seconds ago RE: Radomly crashes at 1680x1050

(09-11-2010 02:54 AM)elsenyordelcaos Wrote:  The game crash when i enter in a new zone if i play with 1680x1050 resolution. If i play with 1024x768 i don't have any problem.

Debian Squeeze 64 bits

Ati hd 3600 with propietary drivers.

So turn down your resolution? Seems like a real simple fix to me. I play in 1680x1050 at 60hz with a dual core that has 2gb of DDR2 and a GeForce 8600, that is currently loaded down with terribly corrupted registry, probably viruses, and did I mention it's Vista SP1?

My advice, if you absolutely for some reason HAVE to play it at that resolution, is to update your drivers.
09-11-2010 03:06 AM
Find all posts by this user
elsenyordelcaos Offline
Junior Member

Posts: 2
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #3
Solved: 6 Months, 4 Weeks, 9 Hours, 54 Minutes, 54 Seconds ago RE: Radomly crashes at 1680x1050

(09-11-2010 03:06 AM)wastedfate Wrote:  
(09-11-2010 02:54 AM)elsenyordelcaos Wrote:  The game crash when i enter in a new zone if i play with 1680x1050 resolution. If i play with 1024x768 i don't have any problem.

Debian Squeeze 64 bits

Ati hd 3600 with propietary drivers.

So turn down your resolution? Seems like a real simple fix to me. I play in 1680x1050 at 60hz with a dual core that has 2gb of DDR2 and a GeForce 8600, that is currently loaded down with terribly corrupted registry, probably viruses, and did I mention it's Vista SP1?

My advice, if you absolutely for some reason HAVE to play it at that resolution, is to update your drivers.


Sorry, I was wrong to post, this should go in the linux forum.

I have the last driver in my system. I have a core2duo with 2gb ddr2 too but in high resolution i can't play, the game crashes even in main page but if I turn down game resolution to 1024x768 i have no problem.
09-11-2010 10:24 AM
Find all posts by this user
Thomas Offline
Frictional Games

Posts: 2,454
Joined: Apr 2006
Reputation: 42
Post: #4
Solved: 6 Months, 4 Weeks, 9 Hours, 54 Minutes, 54 Seconds ago RE: Radomly crashes at 1680x1050

Try some intermediate resolution like 1280x768 and see if that works. If you crash at a certain resolution, there is not much to do but to lower it.
09-11-2010 11:41 AM
Find all posts by this user
Thread Closed 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)