Facebook Twitter YouTube Frictional Games | Forum | Privacy Policy | Dev Blog | Dev Wiki | Support | Gametee


Anybody running this with Realtek Audio ?
Author Message
Krizt0 Offline
Junior Member

Posts: 9
Threads: 1
Joined: Mar 2007
Reputation: 0
#1
Solved: 2 Years, 2 Months, 3 Weeks ago Anybody running this with Realtek Audio ?

If so, please post "i do" or whatever...
03-30-2007, 11:38 PM
Find
burbble Offline
Junior Member

Posts: 28
Threads: 1
Joined: Mar 2007
Reputation: 0
#2
Solved: 2 Years, 2 Months, 3 Weeks ago RE: Anybody running this with Realtek Audio ?

Yep, works great with onboard Realtek audio in 5.1.

- Luke
03-31-2007, 08:13 AM
Find
jens Offline
Frictional Games

Posts: 4,095
Threads: 199
Joined: Apr 2006
Reputation: 202
#3
Solved: 2 Years, 2 Months, 3 Weeks ago RE: Anybody running this with Realtek Audio ?

Yes, I ran penumbra with onboard realtek and also with a soundblaster live during the development switching back and forth to troubleshoot and find bugs. If you have a problem getting the latest driver for realtek can solve quite a lot!
03-31-2007, 10:44 AM
Website Find




Users browsing this thread: 1 Guest(s)